Spring til indhold

Det Dansk-Franske handelskammer uddeler eksportpris 2017

16.06.2017  14:20

Det Dansk-Franske handelskammer har uddelt to eksportpriser til henholdsvis en dansk og fransk virksomhed, som har opnået markante resultater i deres franske og danske datterselskaber. Prisoverrækkelsen fandt sted ved en galamiddag på Klampenborg galopbane med deltagelse af DKH Prins Joachim og Prinsesse Marie, der uddelte eksportpriserne til den franske virksomhed Pierre Fabre’s direktør i Danmark, Elisabeth Halvorsen, og den danske virksomhed Løgstør’s franske direktør, Alain Lintz.

Løgstør er markedsledende i Frankrig indenfor præ-isolerede og højeffektive rør, og har opnået en betydelig eksportvækst som følge af den stigende udbredelse af fjernvarme i Frankrig. Det blev også understreget af fremmødet ved de nordiske ambassaders seneste fransk-nordiske fjernvarmeseminar i Paris den 8. juni.

  

Pierre Fabre er den næststørste private farmaceutiske virksomhed i Frankrig. Virksomhedens produkter har været på det danske marked i 15 år. Pierre Fabre har oplevet en solid vækst i Danmark, hvor de er blevet den næststørste leverandør af dermokosmetiske produkter. Sidste år valgte virksomheden at åbne et dansk kontor i Skovlunde.