Spring til indhold

Bliv praktikant hos ambassaden i Ankara

15.08.2018  15:35
Leder du efter praktik i forbindelse med dine studier? Ambassaden søger to nye praktikanter til foråret 2019. Der er tale om en praktikant til den politiske afdeling og en praktikant tilknyttet det dansk-tyrkiske myndighedssamarbejde.
Store politiske og økonomiske forandringer, aktiv udenrigspolitik og den geografiske placering gør Tyrkiet til et land præget af både muligheder og udfordringer – dette er blot nogle af de interessante temaer, du vil arbejde med som politisk praktikant på ambassaden i Ankara.

Derudover gennemgår Tyrkiet en spændende udvikling på energi- og miljøområdet og som praktikant i afdelingen for myndighedssamarbejde, vil du deltage i implementeringen af flere projekter inden for grøn energi,  fjernvarme og affaldshåndtering, som danske og tyrkiske myndigheder samarbejder om.

Begge praktikanter vil desuden komme til at spille en stor rolle i ambassadens eksterne kommunikation og public diplomacy indsats. Som praktikant kan du forvente at blive del af en dynamisk arbejdsplads med et højt fagligt niveau.

Læs stillingsopslagene og få vejledning til at søge her.