Spring til indhold

Dansk fællesstand på Agritechnica 2017

02.11.2017  14:29
Det danske Generalkonsulat i Hamborg og Center for underleverandører, CFU, arrangerer i fællesskab fra den 12.-18 november 2017 en dansk fællesstand på messen for landbrugsteknik Agritechnica i Hannover.

Som en del af Agritechnica finder specialmessen Systems & Components sted og repræsenterer virksomheder, der er specialiseret i systemer, komponenter og udstyr til landbrugsmaskiner og andre relaterede områder. Den danske fællesstand vil være placeret netop på denne specialmesse på stand B22 i hal 17.

På fællesstanden udstiller 11 danske virksomheder, som er en blanding af industrielle underleverandører samt producenter inden for nyere teknologier såsom satellit og gps. Udstillerne er bl.a. AGROINTELLI som udvikler teknologi inden for vision, navigation og automation til planteproduktionen samt CowConnect, der har udviklet deres eget vejesystem samt fodringsapp. Desuden præsenterer RollMax deres nyudviklede bælteundervogn, der reducerer marktrykket og mindsker risikoen for markskader. Yderligere udstiller Steel Products med virksomhederne AAO Steel Aage Østergaard og DFT Presswork, Flex Fertilizer System, Farmertronic Industries, FSCI, Ceptu - FieldSense og Care4farm.

I den vedhæftede folder findes yderligere informationer om de danskere udstillere. 

Agritechnica er en stor og vigtig international messe inden for landteknik med mere end 450.000 besøgende fra 115 lande samt mere end 2.800 udstillere fra 52 nationer. Udstillerne præsenterer deres nyeste innovative produkter og koncepter i 23 haller og som besøgende giver det dermed rig mulighed for at udvide sit netværk samt kendskab til branchen.