Spring til indhold

Få mere at vide om Danida Market Development Partnerships

07.05.2018  15:56
Kom til informationsmøde i Kgs. Lyngby den 28. maj kl. 13:30-15:30
 Vil din virksomhed også være med til at levere på verdensmålene og samtidig lave god forretning? Så kom til informationsmøde om Danida Market Development Partnerships på DTU Skylab i Kgs. Lyngby den 28. maj kl. 13:30-15:30. Danida Market Development Partnerships (DMDP) promoverer kommercielt orienterede partnerskaber, der bidrager til at udvikle markeder og fremmer lokal økonomisk vækst og beskæftigelse i udviklingslande.

Et DMDP partnerskabsprojekt tager udgangspunkt i en forretningsidé drevet af én eller flere virksomheder, der driver ansvarlig forretning. Forretningsidéen skal understøtte lokal udvikling og bidrage til at levere på Verdensmål 8 (lokal økonomisk vækst og beskæftigelse). Derfor kombinerer DMDP partnerskaber viden, løsninger og ressourcer fra virksomheder, civilsamfundsorganisationer, erhvervsorganisationer, myndigheder og andre relevante ikke-kommercielle partnere. Det giver mulighed for både at skabe mere transformative udviklingsresultater og levedygtig forretning.

DMDP er åben for ansøgninger fra potentielle partnerskaber. Der er 80 mio.kr. til rådighed i 2018 til mellem 10 og 12 partnerskaber. Konceptnote ansøgninger skal indsendes senest 16. august 2018. For at komme i betragtning skal et partnerskab som minimum bestå af en privat virksomhed og en ikke-kommerciel partner. Én af partnerne skal være lokal. Ansøgningen indsendes af en ikke-kommerciel partner. 

Adresse til Skylab:

DTU Skylab
Diplomvej, bygning 373A
2800 Kgs. Lyngby
Kort til Skylab: http://www.skylab.dtu.dk/contact/find_us

Tilmelding til informationsmødet skal ske her senest den 24. maj.

Spørgsmål til DMDP og ansøgningsrunden bedes rettes til Udenrigsministeriets kontor for Vækst, Beskæftigelse og Erhvervsudvikling (vbe@um.dk).