Spring til indhold

Nordisk-Chilensk Smart City forum

09.11.2018  17:33
Den 20. november 2018 inviterer de nordiske ambassader i samarbejde med Universidad de Desarrollo og la Cámara Chilena de la Construcción til et forum om Smart Cities i Santiago. Fire nordiske eksperter vil dele deres erfaringer med chilenske offentlige og private counterparts i en dialog om Chiles muligheder inden for bæredygtig udvikling.

Det nordisk-chilenske forum om Smart Cities har til formål at fremme dialogen og udbredelsen af bedste praksisser omkring en bæredygtig byudvikling. Hvordan kan de nordiske erfaringer fungere som reference og vejledning for udviklingsprocesser i chilenske byer? Hvordan kan innovation, offentlig forvaltning og samarbejde med lokalsamfundet bidrage til en bedre fremtid for byens borgere?

Program
Efter de protokolære hilsner, fortsættes forummet med to præsentationer om udvikling af byerne Stokholm og Santiago. Bør man, og hvordan kan man, planlægge en bys udvikling? Hvilke aktører deltager i processen og hvordan?
Efter kaffepausen deles forummet i tre parallelle paneler med fokus på henholdsvis elektrisk transport, affaldshåndtering og bæredygtigt byggeri. I hvert panel deltager nordiske og chilenske eksperter og repræsentanter fra den offentlig og private sektor. Panelerne foregår som en dialog om, hvordan man konfronterer diverse urbane udfordringer.

Se program her

Tilmeld dig her