Spring til indhold

Startup get-together på den danske ambassade i Berlin

13.11.2017  15:56

Startup-scenen i Berlin er i rivende udvikling og tiltrækker talent fra hele verden og Europa. Danske stiftere har også fået øjnene op for den tyske hovedstad som startup hotspot. For at sætte fokus på den hastigt voksende og dynamiske startup-scene i Berlin inviterer den danske ambassade derfor danske startups indenfor til et uformelt netværksarrangement onsdag den 22. november fra 17:00-20:00. 

Her er der rig mulighed for at møde andre danskere, der har kastet sig ud i det berlinske startup-økosystem samt udveksle erfaringer og oplevelser med Berlin som startup-by.

Ambassadør Friis Arne Petersen byder velkommen og fortæller om Danmarks vigtigste handelspartner – Tyskland, ambassadens arbejde på det kommercielle område og, hvorfor vi på ambassaden er særligt interesserede i udviklingen i startup-miljøet i Berlin. 

Herefter har to danske startups ordet og fortæller om deres forretning med fokus på valget af Berlin som base og deres erfaringer og lessons learned i Berlins startup-økosystem.

Efterfølgende er der lagt op til en uformel drøftelse af de behov, udfordringer og muligheder startups har, samt forslag til, hvordan ambassaden bedst iværksætter tiltag rettet mod at hjælpe danske startups på vej i Berlin.

Er din startup interesseret, så send en tilkendegivelse om deltagelse til cambak@um.dk senest torsdag den 16. november.

Kender I nogen der kunne have interesse i arrangementet, så del gerne invitationen i jeres netværk!