Spring til indhold

Seminar om fremtidens miljøer- rettet imod undervisnings- og omsorgssektoren

28.09.2017  09:02

På vegne af H+ARKITEKTER A/S, Hudvad Radiators A/S og Modulex A/S har Danmarks ambassade i Oslo glæden af at invitere til to seminarer, rettet imod miljøer indenfor undervisnings- og omsorgssektoren i Norge.

Der vil blive budt velkommen af Ambassadør Jarl Frijs-Madsen, hvor han diskuterer megatrends og hvordan de påvirker fremtidens design, bæredygtighed og byggeri, og hvilke udfordringer det vil bringe. Derefter vil de tre virksomheder komme med deres bud på hvordan problematikken vil kunne håndteres. Til sidst vil der være tid for spørgsmål, inden der afrundes.

Seminaret bliver afholdt fredag 20. oktober, henholdsvis kl 10.00-11.00 og 11.30-12.30, som en del af den danske fællelstands program i forbindelse med Bygg Reis Deg. Ønsker du at deltage? Alt du behøver at gøre er at investere en time af din tid, ved at give besked om din deltagelse senest den 12. oktober til eksportrådgiver Kalle Bartholin Nielsen på Danmarks ambassade i Oslo, og booke din gratis bilet online via Bygg Reis Deg ved at bruge koden LDSLMq

- Seminar om undervisningssektoren

- Seminar om sundhedssektoren