Spring til indhold

Nyt bookingsystem til den konsulære afdeling

16.07.2018  11:27

Ambassaden introducerer nu et online bookingsystem til alle, der behøver konsulær assistance – det vil sige blandt andet udstedelse af pas, kørekort eller lign.

  

Der vil være en overgangsperiode til det nye bookingsystem indtil den 31. august, men vi anbefaler kraftigt, at du booker en tid allerede nu. På den måde kan du undgå vente tid og være sikker på at få rettidig hjælp. Efter den 31. august er det ikke længere muligt at få konsulær assistance uden en booking – medmindre der er tale om et nødstilfælde.

Som bekendt tager det ofte lidt tid at implementere nye systemer, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer.   

Vær venligst opmærksom på at du skal booke én tid pr. konsulær ydelse. Hvis du for eksempel skal have fornyet pas til både dig og dit barn, skal du således booke to tider. 

Vi gør opmærksom på, at en ny tidsbooking er nødvendig, hvis man kommer mere end 10 min. for sent til den bookede tid. 

Du kan se en oversigt over services og booke en tid her:  

http://thailand.um.dk/da/rejse-og-ophold/book-en-tid/

NB: Husk at hvis det drejer sig om visumansøgning, så skal du booke tid hos visumansøgningscentret VFS Global. Det kan du gøre her: http://www.vfsglobal-denmark.com/thailand/Appointment.html