Spring til indhold

Næste matchmaking-tur med ambassadens fødevareklub, 2. halvår 2017

04.08.2017  12:14
Næste tur med ambassadens fødevareklub er den 20.-21. september 2017. Turen åbner op for matchmaking med beslutningstagere hos nogle af markedets store spillere.

Vi skal mødes med den tyske grossist Hamberger, og fra den tyske detailhandel møder vi den danske Netto samt EDEKA-Brehm, der netop har vundet prisen som ’Supermarket of the year’.
Vi vil yderligere få et indblik i Berlins streetfoodscene, når vi aflægger et besøg i Markthalle Neun. Her skal vi også til ølsmagning og have noget lækkert at spise. Ydermere mødes vi bl.a. med en dansk kok, der i sensommeren åbner en ”dansk” madbod i Berlin.

Det endelige program med alle detaljer følger i primo september.

Transport er som altid på egen hånd og mad for egen regning. Vi hjælper med overnatning, hvis ønsket (ca. 100 euro på fælles hotel).

Bindende tilmelding til hotel, spisning samt møder senest tirsdag d. 5. september til:

Den danske ambassade i Berlin
Signe Johanne Lund
Tlf. +49 (30) 5050 2104
E-mail: siglun@um.dk

---------------

Som medlem af Fødevareklubben deltager din virksomhed i et fælles informativt forum bestående af ambassaden og danske fødevarevirksomheder, der eksporterer til Tyskland eller planlægger at opstarte eksport.Fødevareklubbens medlemmer udveksler blandt andet erfaringer på halvårlige fællesmøder og arbejder fælles om at styrke kontaktetablering til tyske virksomheder. Eksempler på kontaktetablering er matchmaking-events mellem danske og tyske handelsvirksomheder

Se mere her: http://tyskland.um.dk/da/eksportraadet/eksportraadet-tilbyder/foedevareklubben/