Spring til indhold

Afholdelse af kommunale og regionale valg i Danmark tirsdag den 21. november 2017

22.08.2017  10:43
Der afholdes kommunale og regionale valg i Danmark tirsdag den 21. november 2017. Der kan brevstemmes på Danmarks ambassade i Tokyo eller på et af de danske honorære konsulater i Japan.

Der afholdes kommunale og regionale valg i Danmark tirsdag den 21. november 2017.

Vælgere, der kan stemme til valget, kan brevstemme på Danmarks ambassade i Tokyo eller på et af de danske honorære konsulater i Japan.

Forsendelsestiden til Danmark kan variere og sent afgivne stemmer kan risikere ikke at nå frem. Vær derfor opmærksom på at afgive brevstemme i så god tid at brevstemmen kan forventes at være modtaget i bopælskommunen på valgdagen senest kl. 08.00 dansk tid.

Alle som ønsker at afgive brevstemme bedes medbringe information om modtagerkommunens navn, postnummer og postdistrikt. Disse oplysninger skal vælgeren selv påføre stemmematerialet på dagen for stemmeafgivelsen.

Husk at medbringe pas til identifikation før stemmeafgivelse.

Stemmeafgivning på ambassaden:
Der kan afgives brevstemme på ambassaden på hverdage mellem 9:30-11:30 samt 13:30-16:30. Der kræves ikke tidsbestilling til stemmeafgivelse, men der kan være ventetid op til 30 minutter.
Ambassaden er lukket i weekenden samt på øvrige lukkedage, oplyst på denne side: http://japan.um.dk/da/om-os/lukkedage/.

Stemmeafgivning på konsulat:
Der kan afgives brevstemme på danske honorære konsulater i Japan efter forudgående aftale. Tidsbestilling bedes foretaget med mindst en uges varsel. Kontakt konsulatet direkte: http://japan.um.dk/da/rejse-og-ophold/danske-konsulater/.

Oplysning om ret til at stemme og om valgene findes her:

http://valg.oim.dk/

http://valg.oim.dk/valg/kommunale-og-regionale-valg/

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=192271