Spring til indhold

Ansøgning

Sådan ansøger man

Ønsker i at benytte jer af Red Carpet programmet Fast Track Forretningsvisum, skal i indhente og udfylde de nødvendige formularer.

Aftaleformularen fås ved at sende en e-mail til sinamb@um.dk  med navnet på den virksomhed eller organisation der ansøger, samt navnet på den danske samarbejdspartner.

Før i ansøger bedes i læse Red Carpet Programmets standardbetingelser, som findes på hjemmesiden.

Når i har ansøgt, vil i modtage en e-mail indeholdende aftaleformularen og en liste over den dokumentation der er nødvendig for, at ansøgningen kan behandles.

Indsendelse af formular og dokumenter

Aftaleformularen med bilag skal udfyldes og returneres sammen med den supplerende dokumentation.

Ansøgningen kan e-mailes, sendes med posten eller overbringes personligt indenfor receptionens normale åbningstider.

Når der er truffet afgørelse

Ambassaden vil foretage en bedømmelse af ansøgningen indenfor to uger. I den forbindelse kan ambassaden indkalde en repræsentant for virksomheden til et interview på ambassaden.

Godkendes jeres ansøgning, skal begge parter underskrive en aftale, hvorefter yderligere information vedrørende visa ansøgningsprocedurer videresendes til jer. Godkendes jeres ansøgning ikke, modtager i et skriftligt afslag fra ambassaden med posten.

Vær opmærksom på at den afgørelse der træffes ikke påvirker jeres mulighed for at ansøge om- og få et Schengen visa via almindelige ansøgningsprocedurer.