Spring til indhold

Sundhed

Sundhedsvæsenet i Singapore er generelt af høj kvalitet, men også dyrt. Husk at tegne en rejseforsikring/sundhedsforsikring. Nedenfor finder du nogle links til sundhedsmyndighederne, hvor du kan læse om forskellige sundhedsrisici.

""

Luftforurening
Singapore bliver i perioder ramt af luftforurening grundet skovbrande i regionen som medfører at luften bliver tåget. Åben afbrænding af skove er almindelig praksis for at rydde jord til landbrug. Luftforureningen forværres i tørre perioder og varierer efter vindretning og nedbør. Du bør overvåge opdateringer fra Singapores regering vedrørende luftforurening og sundheds rådgivning. Læs mere om luftforurening i Singapore her.

Sundhedsministeriets vejledning
Hold dig orienteret om udviklingen og eventuelle risici på Singapores sundhedsministeriums hjemmeside, Ministry of Health (MOH).
Læs desuden mere på Statens Serum Instituts hjemmeside.

Udenrigsministeriets information
Læs desuden Udenrigsministeriets information om sundhedsforhold i forbindelse med rejser til udlandet, samt relevante henvisninger.

For virusinfektioner, der transmitteres via myg, læs mere her: 

Zikavirus
Zikavirus er et virus, der overføres med myggearten Aedes. I august 2016 bekræftede Singapore's sundhedsministerie og nationale miljø agentur flere tilfælde af lokalt transmitteret Zika virusinfektion. Klik her for at læse mere om Zikavirusen i Singapore.

Denguefeber:
Denguefeber er kendt og kan forekomme i Singapore. Klik her for at læse mere omkring denguefeber i Singapore.