Spring til indhold

Julerejser hjem for danskere i Singapore

22.10.2020  07:51

Vi har fået flere henvendelser vedrørende rejseregler for julen. Der er ingen tvivl om, at lempede rejserestriktioner står højt på juleønskelisten hos os alle. Fra ambassadens side arbejder vi fortsat på at få lempet restriktionerne, men indtil videre er kravene til rejser stadig de samme.  

Det betyder også, at det stadig ikke er muligt at få privat besøg i Singapore. 

Vi har samlet de vigtigste regler og procedurer for jer her:

Rejse til Danmark

  • Bed din arbejdsgiver søge tilbagerejse til Singapore for dig og din familie, før du rejser til Danmark.  
  • Ved ankomst til Danmark bør du følge anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder. Eftersom Singapore er orange udelukkende på grund af indrejserestriktioner til Singapore og ikke på grund af smittetryk, behøver du ikke gå i selvisolation, når du ankommer til Danmark. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at du ikke smitter din familie i Danmark, kan du få taget en gratis PCR-test i lufthavnen.
  • Under dit ophold i Danmark anbefaler vi, at du følger de til enhver tid gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.
  • Du kan overveje at downloade smittesporingsapp’en Smittestop, så du bliver informeret, hvis du har været tæt på andre smittede.

Returrejse til Singapore

  • Du skal have en tilbagerejsetilladelse jf. punkt ét ovenfor. Hvis din arbejdsgiver ikke har søgt inden afrejse, kan de søge under opholdet i Danmark. Der refereres til dette link, hvori det er muligt at afgøre, hvornår ansøgningen skal indgives.
  • Ved retur til Singapore er du pålagt 14 dages selvbetalt karantæne på et af de anviste karantænefaciliteter. Prisen for karantænen er max. SGD2000 per person. Vær opmærksom på, at man hæfter for de SGD2000 også i tilfælde af ændret indrejse.
  • Alle personer undtaget børn under 12 år, der indrejser i Singapore, skal tage en selvbetalt PCR-test inden de afslutter deres karantæneophold. Denne koster SGD 200. 
  • Under din karantæne (SHN) i Singapore er det vigtigt, at du overholder de til enhver tid gældende regler for karantæneophold. Disse kan du læse mere om her.

Vær opmærksom på, at det som altid er dit eget ansvar at holde dig opdateret omkring de gældende rejsevejledninger. Du kan altid finde seneste nyt om de gældende indrejse- og karantæneregler for Singapore på ambassadens hjemmeside

For hjemrejser til Danmark henvises yderligere til Udenrigsministeriets hjemmeside 

Seneste nyt

    Se alle