Spring til indhold

Hilsen til danskerne i Singapore

14.08.2020  08:34

Kære danskere i Singapore,

Det er snart to uger siden, at jeg landede i Singapore med min mand, Martin, og vores to døtre, Mila og Maya. Om få dage træder vi endelig ud af karantæne og kan komme i gang med en ny hverdag i Singapore. Vi glæder os.

Jeg er meget glad for at være blevet ambassadør i Singapore. Singapore er en interessant partner for Danmark i mange henseender, og jeg elsker regionen. Singapore og Danmark kan lære meget af hinanden og har mange fælles interesser i en verden i forandring. Der er heldigvis allerede et tæt bånd – noget I alle har en aktie i. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at knytte dette bånd.

Lad mig også introducere vores nye konsul, Birgit Dohmann Chang. Birgit har et godt kendskab til regionen, da hun boet i Kina i 11 år. Birgit er en meget erfaren konsul og kommer lige fra orkanens øje, idet hun har været en af ankerpersonerne i Udenrigsministeriets kriseresponsteam under Covid-krisen. Birgit er her med sin mand Jesse, og de er begge meget glade for at komme tilbage til Asien.

Covid-krisen har været en prøvelse for mange udlandsdanskere og har haft stor betydning for mange af jer. Birgit og jeg vil fortsætte den åbne tilgang og bistå alle danskere og danske interesser under de svære forhold. Sammen med kollegaer på ambassaden står vi klart til at hjælpe jer med konsulære spørgsmål, eksport- og erhvervsspørgsmål eller andre sager, I kunne have brug for hjælp med. Vi har desværre ikke oplysninger om, hvornår Singapore planlægger øget grænseaktivitet og genåbning, men vi opdaterer ambassadens hjemmeside og Facebook-side så snart, vi har nyt. I er også velkommen til at ringe til os på 6355 5010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og kl. 11.00.

Jeg ser frem til at møde jer og blive dus med de danske traditioner i Singapore, såsom fællesskabet i Sømandskirken, erhvervsnetværket gennem DABS, de årlige markeringer af Grundlovsdag og HM Dronningens fødselsdag. Det ville også være dejligt at fejre et mesterskab for fodboldklubben Singapore Vikings, som efter sigende spiller bedre end nogensinde før. Men indtil vi igen kan samles i den slags større forsamlinger, ser jeg frem til at møde jer under de forhold, som det nu er muligt.

Tak for den varme velkomst.

Med venlig hilsen

Sandra Jensen Landi
Danmarks ambassadør i Singapore 

Seneste nyt

    Se alle