Spring til indhold

Information om Singapore

Udover at være et handelscentrum byder Singapore på et væld af oplevelser præget af de mange nationaliteter der bor her.

Få byer i det sydøstlige Asien kan prale af Singapores fascinerende etniske sammensætning. Hvor ellers i verden kan du dykke ned i kulturer fra Kina, Indien og Malaysia sat mod en baggrund af en ultra-moderne vestlig handelskultur?

Fra man lander i Singapores Changi lufthavn til man går en tur langs Orchard Roads bugnende modebutikker, Chinatowns små antikbutikker eller en tur i en af de mange parker, fornemmer man at der hersker orden i landet. Det gør dog ikke Singapore en kedelig by at besøge - tværtimod!

Man kan ikke besøge Singapore uden at blive introduceret til et væld af madkulturer. Singaporianerne ynder at spise ude og der er et væld af tilbud i alle prisklasser - lige fra Katong Laksa på det lokale hawker centre til 20 kr eller til en 5 retters menu på toppen af Marina Bay Sands.

Man kan roligt planlægge et besøg hele året rundt. De vådeste måneder er angiveligt november til januar, hvor det også er en grad eller to køligere, mens de tørreste angiveligt er maj til juli, men i virkeligheden er der ikke meget forskel mellem årstiderne.

Collage trade