Spring til indhold

Danish Supplementary School i Singapore

Velkommen til Danish Supplementary School i Singapore

Danish Supplementary School i Singapore (til dagligt kaldet DSS) er en suppleringsskole, der tilbyder ugentlig danskundervisning til alle dansktalende børn i Singapore. Vores mål er at give eleverne mulighed for at opretholde et solidt kendskab til det danske sprog. De får mulighed for at udvikle deres færdigheder i dansk sideløbende med deres internationale skolegang.  

Undervisningen på DSS følger Undervisningsministeriets vejledning for undervisning af danske børn bosat i udlandet. Vi anvender altid de nyeste danske undervisningsmaterialer, og vores lærere er alle uddannet i Danmark. De har alle praktisk undervisningserfaring fra Danmark og oftest også fra undervisning i dansk i udlandet.  

Undervisningen tager udgangspunkt i klasseundervisning, og eleverne er så vidt muligt inddelt efter årgange. På trods af stor faglig spredning, er vi overbevist om, at denne inddeling er vigtig. Børnene møder andre jævnaldrende, og materialerne er alderssvarende og vedkommende for det enkelte barn. Vi tilbyder undervisning fra 0. til 9. klasse, og derudover er der også mulighed for at før-skole børn kan deltage i en pædagogisk legestue, som forbereder dem til undervisningen i 0. klasse. Der er ca. 100 danske børn på DSS.

 

 

Kontakt:
Danish Supplementary School
dsssingapore@gmail.com