Spring til indhold

Den Danske Sømandskirke i Singapore

Året igennem danner Sømandskirken ramme om fejring af gudstjenester og højtider som påske, jul og fastelavn. Sømandskirken tilbyder dåb, konfirmation, vielse og mindehøjtideligheder til alle med tilknytning til Danmark og Singapore.

Den Danske Sømandskirke i Singapore er folkekirken i det fjerne østen og er med i organisationen Danske Sømands- og Udlandskirker. Sømandskirken er en selvstændig kirke med en selvstændig økonomi. Kirkens drift er muliggjort ved støtte fra danske virksomheder, privat medlemskab og arrangementer som fx den årlige julebazar. Denne store støtte er også i dag det, der skaber grundlaget for en aktiv kirke og et attraktivt mødested for danskerne i Singapore.

Kirken ligger på bjerget Mount Faber. Herfra er der ikke langt til havnen og skibene, hvor kirkens præst og andre medarbejdere nemt kan tage på besøg hos søfolkene med danske bøger, aviser, lakrids og en hjemlig sludder.
Den Danske Sømandskirke i Singapore blev grundlagt i 1984. 

Et udpluk af aktiviteterne i kirken

  • Gudstjeneste: Hver søndag kl. 11 er der gudstjeneste med efterfølgende samvær og frokost.
  • Coffee morning: Hver tirsdag fra klokken 10.00-12.00 er der uformel og hyggelig sammenkomst for både nye og gamle i Singapore. Hvis du netop er landet i Singapore, er kaffemorgen et rigtig godt sted at starte et nyt netværk.
  • Onsdagsfrokost: Hver onsdag fra klokken 12.00-14.00 serverer kirken en god dansk frokostklassiker med efterfølgende sødt og kaffe. Følg med i vores nyhedsbrev eller på Facebook for ugens menu.
  • Dansk for voksne: Hver torsdag aften fra klokken 19.00-20.30 afholdes der dansk sprogkursus for begyndere.
  • Aktiviteter for unge: I kirkens kalender kan du se sociale aktiviteter, der giver danske børn og unge mulighed for at møde hinanden. Der er blandt andet ungdomsklub, fredagscafé og expats-club.

Se de aktuelle aktiviteter i sømandskirken her

Følg med på kirkens kanaler for nyheder og aktuelle events:

HjemmesideDen danske Sømandskirke i Singapore

Facebook: Den Danske Sømandskirke i Singapore

Instagram: Den Danske Sømandskirke i Singapore

10 Pender Road
Singapore 099171
Tel.: +65 6274 6344
office@churchsg.dk