Spring til indhold

Sundhed

Sundhedsvæsenet i Singapore er generelt af høj kvalitet, men også dyrt. Husk at tegne en rejseforsikring/sundhedsforsikring. Nedenfor finder du nogle links til sundhedsmyndighederne, hvor du kan læse om forskellige sundhedsrisici.

""

Luftforurening
Singapore bliver i perioder ramt af luftforurening grundet skovbrande i regionen, som medfører at luften bliver tåget. Åben afbrænding af skove er almindelig praksis for at rydde jord til landbrug. Luftforureningen forværres i tørre perioder og varierer efter vindretning og nedbør. Du bør overvåge opdateringer fra Singapores regering vedrørende luftforurening og sundheds rådgivning. Læs mere om luftforurening i Singapore her.

Singapores sundhedsministeriets vejledning
Hold dig orienteret om udviklingen og eventuelle risici på Singapores sundhedsministeriums hjemmeside, Ministry of Health (MOH).

Udenrigsministeriets information
Læs desuden Udenrigsministeriets information om sundhedsforhold i forbindelse med rejser til udlandet, samt relevante henvisninger.

For virusinfektioner, der transmitteres via myg, læs mere her: 

Zikavirus
Zikavirus er et virus, der overføres med myggearten Aedes. I august 2016 bekræftede Singapores sundhedsministerie og nationale miljøagentur flere tilfælde af lokalt transmitteret Zika virusinfektion. Klik her for at læse mere om Zikavirusset i Singapore.

Denguefeber:
Denguefeber er kendt og kan forekomme i Singapore. Klik her for at læse mere omkring denguefeber i Singapore.