Spring til indhold

Bliv en del af dansk fællesstand og eksportfremstød på Industrial Supply til Hannover Messe 2018

09.01.2018  16:32
Udvid dit faglige kendskab og din virksomheds netværk ved at deltage på den danske fællesstand ved verdens vigtigste industrimesse for underleverandører Industrial Supply til Hannover Messe d. 23.-27. april 2018.

Danmarks Generalkonsulat i Hamborg, Center for Underleverandører, CFU, og Industrisamarbejdet, der er en del af Dansk Industri, inviterer 35-40 danske virksomheder til at deltage i en fællesstand ved Industrial Supply-messen, der er én af syv specialmesser på Hannover Messen og verdens største industrimesse for underleverandører.

Hannover Messe finder sted d. 23.-27. april 2018 og havde sidste år 6.500 udstillere fra mere end 75 lande og et besøgstal på over 225.000. Din virksomhed kan opnå stor opmærksomhed og udvide sit globale netværk på tværs af industribrancher ved at deltage i den 500 m2 danske fællesstand.

Den danske fællesstand har eksisteret siden 2012, og ifølge souschef og sektorekspert på Danmarks Generalkonsulat i Hamborg, Jan Larsen, lægger de tyske messegæster med stigende interesse vejen forbi de danske virksomheders stand:

”De forskelligartede deltagere på fællesstanden præsenterer sammen en pakke af produktløsninger i meget høj kvalitet, som er værdsat hos tyskerne, der lægger stor vægt på den høje kvalitet, den gode service og den høje grad af fleksibilitet, som de danske underleverandører tilbyder.”

Nye kontakter og bedre kunderelationer
Ud over at tiltrække internationale kunder får de deltagende virksomheder også internt et stort udbytte af at deltage på fællesstanden. Virksomheden Steel Products, der markedsfører AAO Steel og DFT Presswork, har været med på den danske fællesstand siden 2012 og oplever sammenhold og fælles forståelse for at øge dansk eksport:

”Vi er en eksportvirksomhed, som eksporterer cirka 90 pct. af vores omsætning, heraf cirka 40 pct. til Tyskland. Vi er med for at knytte nye internationale kontakter og pleje kunderelationer, men også for at netværke med de øvrige danske udstillere, der absolut er en vigtig del af ”fællesstandskonceptet.” Deltagelse på messer og fællesstande har helt sikkert bidraget positivt til opbygningen af vores virksomhed,” siger Jesper Agger, der er en del af salgsteamet ved Steel Products. 

Tilmeld din virksomhed til den danske fællesstand her

For yderligere information
Jan Larsen, janlar@um.dk, +49 170 9255117
Trine Kosack, trikos@um.dk, +49 160 4488100.