Gå til indhold

Den danske sømandskirke i Singapore

Sømandskirken i Singapore er en aktiv kirke, et kulturelt mødested og et hyggeligt forsamlingshus for sømænd, fastboende danskere, turister og lokale med danske interesser. Sømandskirken tilbyder gudstjenster og kirkelige handlinger og danner ramme om højtider og kulturelle fester, så som fastelavn, Sankt Hans og meget mere. Vi er det hjemlige islæt under fremmede himmelstrøg, hvor du kan få serveret dansk mad og slukket sukkertrangen med en pose Matadormix eller Piratos. Her finder du den hjemlige og genkendelige hygge, hvor vi taler dansk, og der er højt til loftet.

 

Sømandskirken i Singapore blev grundlagt i 1984 og er en del af Danske Sømands- og Udlandskirker. Sømandskirken hviler på Folkekirkens grundlag, men er økonomisk selvstændig. Kirken er derfor afhængig af støtte fra danske virksomheder, private medlemskaber og arrangementer som f.eks. den årlige julebazar, hvor du kan købe danske madvarer, slik, julepynt, brugskunst og meget andet. 


Sømandskirken ligger på Mount Faber i den sydlige del af Singapore mellem de to store containerhavne. En del af sømandskirkens opgave er at besøge de danskflagede skibe, bringe friske aviser ombord og snakke med hele besætningen. Ofte hjælper vi dem også med både åndelige og materielle ting. Det kan være lige fra at skaffe et bestemt stik til en mobiltelefon til at sende penge til matrosens familie på Filippinerne. Som et ekstra tilbud til de søfarende tilbyder vi også, at de kan få en snak med en af de danske sømandspræster på chatten Samtaler til Søs. 


På Sømandskirkens hjemmeside finder du en oversigt over aktiviteter samt mere information om kirken og dens arbejde. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af de tilbud, vi har. Du kan også melde dig ind og støtte vores arbejde og fortsatte tilstedeværelse i Singapore.


Sømandskirken er åben for alle og vi glæder os til at hilse på dig. 

 

HjemmesideDen danske Sømandskirke i Singapore

Facebook: Den Danske Sømandskirke i Singapore

Instagram: Den Danske Sømandskirke i Singapore

kontakt

10 Pender Road
Singapore 099171
Tel.: +65 88694828
[email protected]
www.churchsg.dk