Gå til indhold

Fødevarer & Landbrug

Grundet Singapores begrænsede areal til traditionel landbrugsdyrkelse, har landets regering stort fokus på at styrke udviklingen af innovative og bæredygtige løsninger i fødevaresektoren, der kan maksimere udbyttet af det begrænsede jordbrugsareal.

Gennem deres ”30 by 30” målsætning, skal der fremmes en mere lokal og bæredygtig fødevareproduktion, således at den stiger fra 10 procent i dag til at udgøre 30 procent i 2030. Målet skal imødekommes med agritech, der skal hjælpe med at øge produktionen af grøntsager, fisk og æg – de tre fødevarer som på nuværende tidspunkt produceres lokalt i Singapore.

For yderligere at sikre adgang til fødevarer, støtter den singaporeanske regering også forskning i og udvikling af fremtidens fødevarer. Med verdenens første lovgivning for salg af plantebaserede alternativer til kød, går Singapore forrest i kommercialiseringen af fremtidens fødevarer med nyopførte produktionsanlæg.


Kontakt vores handelsrådgiver, Chin Ee Chai, for at høre mere om markedsmulighederne inden for Fødevarer & Landbrug.

 

Chin Ee Chai

Eksportrådgiver (Robotter og Fødevarer & Landbrug)
E-mail: 
[email protected]
Telefon: (+65) 6506 0267 

LinkedIn: Chin Ee CHAI | LinkedIn