Gå til indhold

Regionalt samarbejde

Med afsæt i et tæt regionalt samarbejde i regionen kan vi rådgive dig om åbning af flere markeder i Sydøstasien med Singapore som udgangspunkt.

Kontakt The Trade Council i Singapore for at få flere oplysninger om det regionale samarbejde og mulighederne for din virksomhed. Du kan også række direkte ud til vores kollegaer i Sydøstasien, for at høre mere:


 

Green Denmark in South East Asia 

Green Denmark in South East Asia er et åbent forum for opinionsdannere og danskere virksomheder. Med flere end 70 medlemmer og eksterne samarbejdspartnere har dette forum til formål at accelerere den grønne dagsorden og knytte et tættere samarbejde mellem danske og sydøstasiatiske myndigheder, erhvervsfolk og institutionelle partnere.

Gennem eksklusive briefinger bliver der stillet skarp på den økonomiske udvikling i regionen samt finansieringsmuligheder til projektudvikling samt udførelse. Endvidere har danske virksomheder mulighed for at bruge hjemmesideportalen til at dele indsigter, meninger, og gode projekteksempler. Du kan læse mere om medlemskab her. 

 

Join our network on LinkedIn

On LinkedIn, we post relevant content about the possibilities of the Singaporean market and Southeast Asia.

 

Follow The Embassy of Denmark in Singapore on LinkedIn

Follow 'The Trade Council of Denmark in Southeast Asia' on LinkedIn